Κανόνες

Κανόνες λειτουργίας του Forum

Προκειμένου το φόρουμ να λειτουργήσει σωστά και να μας προσφέρει παραγωγικές και εποικοδομητικές συζητήσεις, είναι καλό να τηρούμε όλοι τους παρακάτω κανόνες:

  1. Κάθε μέλος μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό στο φόρουμ για να αποφευχθεί η σύγχυση. Αν κάποιο μέλος έχει πρόβλημα με τον λογαριασμό του πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή του forum (Γιώργος Μυλωνάς, gmylonas@uowm.gr).
  2. Παρακαλούμε, όταν πληκτρολογείτε τα μηνύματά σας, να αποφεύγετε τα greeklish (ελληνικές λέξεις με λατινικούς χαρακτήρες) καθώς και την παρατεταμένη χρήση κεφαλαίων γραμμάτων, που δίνει την αίσθηση ότι «φωνάζετε».
  3. Πριν απαντήσετε σε κάποιο θέμα, είναι καλό να διαβάσετε όλη την προηγούμενη συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα.
  4. Πριν ανοίξετε ένα νέο θέμα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ήδη ανάλογο.
  5. Τα μηνύματά σας είναι απαραίτητο να τηρούν τους κανόνες ευγένειας, να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να διέπονται από πνεύμα σεβασμού προς τους υπόλοιπους χρήστες. Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο forum εκφράζουν τους αποστολείς τους και δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη τη γνώμη των διαχειριστών/συντονιστών.
  6. Οι διαχειριστές προσπαθούν να παρακολουθούν την τήρηση των κανόνων σωστής λειτουργίας, είναι ευνόητο όμως ότι δεν είναι σε θέση να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο κάθε μηνύματος.